0 2 min 3 yrs

Met de Brabus GLS 800 kun je lekker opvallen en op de Autobahn knallen.

Het is eigenlijk heel erg opmerkelijk. In een tijd dat benzine telkens prijziger wordt en we streven naar maximale efficiency, komen de meest kolossale slagschepen voorbij. Hoe slimmer de nieuwe auto’s worden, hoe dommer dit soort dinosauriërs lijken te zijn.

Want de Brabus GLS 800 kunnen we niet heel erg anders omschrijven dan enorm dom. Althans, het concept van de auto is dat. Het vakmanschap waarmee de modificaties zijn aangebracht zijn ongekend goed.

Modificaties
Met name de modificaties van de motor van de Brabus GLS 800 zijn om van te smullen. Met een PowerXtra B40S-800 pakket heb je namelijk 800 pk tot je beschikking. Het is niet alleen chiptuning, je krijgt ook twee verbeterde turbo’s. Naast die 800 steigerende paarden krijg je ook 1.000 Nm onder je rechtervoet. Daarmee kun je van 0-100 km/u sprinten in slechts 3,8 seconden. De topsnelheid van deze über-Mercedes is begrensd op 280 km/u.